ny kamera.. :P

Nu har jag äntligen köpt en ny kamera.. den köpte jag 2 dagar efter julafton.. då ina penar tog slut.. fast jag bara betalde 1/3 på den x) haha jag e väldigt nöjd med köpet.. :) det blev en Advent 1182E.

image773

Tillbaka??

Nu kanske jag ska börja blogga lite mer igen.. haha x)
Nu har det varit jul.. och jag tkr det e väldigt tråkigt för jag har inte hsft någon julkänsla ännu!! :( depping värre...
men men.. i julklapp fick jag en platt TV.. hello kitty pyjamas, presentkort, Harry Potter och fenixorden <3 jaa.. nu kommer jag inte ihåg mer.. men jag fick ju mer .. haha x) jo.. idol spelet.. en bok.. undra vad den är..:S den måste jag ju börja läsa!! det e en med Laura Trenter,, testamentet heter den.. älskar hennes böcker! pengar fick jag ju oxå.. men dem e slut nu x)

image772

Snart julafton :D

Nu e det bara 3 dagar kvar till jul:)
Om ni undrar varför jag inte skriver på min blogg är för jag har tröttnat och jag e just nu på bilddagboken.. där heter jag MrEmmy..  idag var jag och mamma på ge-kås snabbt för jag behövde nya sockar.. sen satte vi in granen.. och jag pyntade den alldeles själv :D *stolt* .. och ikväll var vi på kalashos kusinerna som fyllde 18 år.. 


God jul på er allihopa :D


image771

Måndag

God Morgon! :)

det var verkligen längesedan jag skrev ett inlägg här..
men jag har liksom tröttnat på blogg ...
men jag komemr säkert tillbaka någon gång x)
just nu är jag på bilddagboken istället .. där heter jag MrEmmy
idag är det lucia träning i skolan:D
vad ska ni göra idag?

RSS 2.0