Vill ha, Vill ha, Vill ha :DNågon som har sett sånna här skor i någon butik??
Snälla, säg då till var!! eller på någon svensk hemsida.
Vill så jätte jätte jätte gärna ha ett par. De översta tycker jag är absolut snyggast, skulle vilja ha ett par liknande men lite kortare "skaft". De ljusa kommer från topshop och de mörkare från forever21. Men de är inte riktigt så snygga. Men jag vill ändå ha de!

har sett 2 st på stan som har ett par liknande. Snälla. säg till om ni ser ett par :D

Nyårs outfitNu har jag gjort ett litet kollage. haha snyggt va??
Vilken nyårs outfit skulle du välja?
Jag hade valt 2.an, men jag älskar verkligen skorna i 3:an. :)

1
Klänning - H&M
Kofta - Forever21
Väska - Lindex
Diadem - Forever21


2
Klänning - Forever21
Kavaj liknande sak - Forever21
Armband - Forever 21

3
Jeans - Topshop
Linne - H&M
Kavaj - H&M (tror jag det var)
skor - Dinsko
"skärp" - Topshop

Veckopeng, tack :)

Läste nyss att Miley Cyrus har en veckopeng på 800:- och hon var inte nöjd, hon ville ha 10 gånger mer. hmm. blir man sån om man bli kändis?? man nöjer sig väll inte med kläder från H&M och sånnt.? eller vad tror ni? Om jag hade blivit känd. nu menar jag känd. inte bara i sverige. utan över hela välrlden. och fått miljoner. Då hade jag nog köpt medeldyra kläder och lagt pengar på annant x) resor, världens data. så hade ju köpt en grym data till Elin ;D haha vad hade ni gort om ni blivit världskända?

En liten Buster

I fredags, tror jag det var. Fick jag en ny liten hamster :) Eftersom min lilla Lady dog den 13/12 :(

Denna gången blev det en liten hane, eftersom de hade inga honor. Den är svart vit och så väldigt liten och så väldigt sööt :D hehe har inte hunnit ta någon sådär jätte bra bild, eftersom han e ju ganska skygg och man ska inte ta upp den s mycket nu de första veckorna.

 

ny design

Nu har jag bytat design här, gillade jul designen. Men. eftersom julen e över så får jag byta. Så jag tog lite mörkblått för det tycker jag passar till nyår ;) hehe så, vad tycker ni om det nya utseendet?? :P

Snyggt :)

Kollade in på forever21s hemida innan och hittade lite snygga grejer :)vad gillar ni mest?

Julklapparna :)Mina julklappar:
sminkbox
Singstar- Abba
Camp Rock
Narnia prins Caspian
Hannah Montana / Miley Cyrus film
grön plattång
Wesc-luvtröja
Högtalare
dataskärm
playstation 2

parfym, bok, pengar, presentkort, chokladask(!)

25/12

Nu är det juldagen. Julafton e över och jag tycker det känns rätt tråkigt. Men julafton var kul och jag e nöjd med mina julklappar :D Vad har ni fått i julklapp då? :)

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, bara lata mig. vilket jag gilalr x) jag vill göra något!! aja, nu ska jag sätta ihop ett kollage ed mina julklappar som jag visar senare :)

God Jul :D

Hoppas ni har haft en rikgt bra julafton och fortsätter ha det :D

Dan före dagen

Imorgon e det..... *trummvirvel* JULAFTON :D min absoluta favorit dag på året. fattig blir man allt. men det gör inget när man ser att folk blir glada för vad man ger bort (förhoppningsvis så blir de glada). Det e en sak jag verkligen älskar göra. ge bort saker till folk. aja, det var inte de jag skulle säga. kände att jag behövde uppdatera lite här. idag har jag varit med Elin .vi körde och köpte de saknade gellehallonen till pappas julklapp ;) sen har jag slått in de sista paketen. men jag har fortfarande en del saker kvar att göra. ska försöka komma på rim till alla julklappar. och göra en scrapbook sak till farmor. och städa!! för kl 13 i morgon kommer gästerna. huu. hur ska detta gå. kanske får dammtorka i morgon. aja. nu ska jag starta min rimmstuga och hoppas jag kommer på något  riktigt dåligt så det blir bra ;D ha det bra!

Werewolf

Dessa två bilder har jag gjort i php, den första gjorde jag igår kväll ch den andra gjorde jag idag. vilken tycker ni var finast??

Mobiler

Jag e lite sugen på att köpa en ny mobil :)  Här är några jag funderar lite på :)eller igentligen vill jag inte ha den längst ner till höger för den har så dålig grafik. Men jag vill ha en mobil som man öpnnar på det sättet. vet ni någon annan som öppnas så, säg gärna till då :)

The man who can´t be moved

En låt som jag gilalr riktigt mycket är The man who can´t be moved med The Script. Det funkade inte att lägga in klippet i bloggen, så ni får trycka på länken helt enkelt :) Hoppas ni gillar den!


varma fossingar!

Om ni är som mig, fryser om fötterna nu i vintertider. Så tycker jag ni ska köpa dessa inneskor. eller de är inte till för att gå med, utan man ska bara ha på de när man ligger i soffan eller något. för de är stoppade med linfrön eller något. så de är inte så bra att gå på dem. men vad som gör att fötterna blir varma är, man stoffar in dem i mikron. låter lite halv galet tycker jag. men. jag skulle gärna vilja ha dem :D


Nytt

Nu har jag fått en ny design här och jag ska se hur länge jag kommer blogga igen ;) men jag hoppas det håller sig ett tag. idag har Elin sovit över här :) kul kul! och hoppas hon kommer tillbaka snart. :D hoppas ni gillar det nya utseendet här! :P 4 dagar kvar till julafton :D

Finalister klara!

Jaa :D det blev som jag ville. Kevin och Alice. i idolfinalen altså ;) så Robin fick åka och jag tänkte bjuda på en låt han sjöng för 2 eller 3 veckor sedan somag tyckte var svin bra!!


Mer bloggning.. eller?

Anledningen til att jag inte bloggar så mycket är för jag har inga roliga bilder att lägga upp och jag kan inte göra några collage. eftersom mitt php inte funkar längre. men. i morgon ska jag få photoshop cs3. väldigt glader e jag nu :)

har nyss kollat på idol. jag tycker helt klart Kevin var bäst. han e grymm. sen var Alice och väldigt bra. så jag hoppas på att de två går till final. vem hejjar ni på?

När jag loggar in på min blogg så förväntar jag mig aldirg kommentarer och sånnt, vilket e tråkigt. och en utav anledningarna till att jag inte bloggar så mycket. men idag, så såg jag flera stycker komentarer och blev hur glad som hellst :D fortsätt så!!

Dagen

Idag var det innebandy turnering på skolan. trevligt trevligt ;) denna veckan blev det bara 2 skoldagar. sköt jue. i margon ska jag med en kompis och kolla på ett gymnasium. verkar det bra så blir det det Da Vinci i halmstad. finns inte så mycket mer att säga. men nu e jag tröt och fryser och skola kolla på tv! :)

Hot n Cold

Nu e det slut på studiedagar. men det har varit väldigt sköönt att få vara ledig. idag har jag gjort so, läsa ut min engelska harry potter bok. skrivit upp ca 300 engelska ord. och varit i stan. jag hittade inte riktigt det jag sökte efter. mest ville jag ju ha ett par skor till julavslutingen. men hittade inga perfekta. men jag köpte en ny plånbok, kofta, en kofta till, gympaskor och grejer till håret :) blev helt nöjd ändå! nu ska jag testa en sak med min vågtång och man kan få det lite fluffigt!

RSS 2.0