outfits för dagen

   

idag hade jag detta på mig ;)

min hårfärg och jag

Nu kommer lite bilder på min nya hårfärg :)

så här såg jag ut innan det började ;)



sen färgade jag hela håret i en ljusare färg

och då blev det såhär. inte mycket skillnad. så då gjorde jag slingor ;)



så nu ser jag ut såhär :D haha


det är på sommaren jag vill ha ljusare hår. så till hösten kommer jag säkert färga mitt hår till den mörkare färgen igen.

idag. i margon. vem vet?

Jag har fägat håret. men jag vet inte om jag har nämt det här i bloggen. jag har i ala fall inte visat det. tror jag. jag e ganska snurrig. men jag ska visa det senare. idag. kanske i margon. heter i margon eller i morgon? '

Jag sitter och lyssnar på Brolles nya cd. den är riktigt bra kan jag säga. 2 låtar jag diggar riktigt mycket är det är hon och solo i stockholm.

Elin dagen :)

Grattis på namnsdagen alla Elinar :D och frammförallt min bästa kompis Elin :)

gäsp

oj.. jag är verkligen trött.. och klockan är bara 21.50 x) men går man upp kl 6.30 så är det kanske inte så konsitg. men nu har jag iaf jobbat klart. och i margon får jag sova huur länge jag vill :D sköönt vet inte riktigt vad jag ska hitta på. jag försöker få mamma att åka till väla. men njaa.. det går inte så bra. så jag får väll komma på något annat. nu ska jag iaf kolla runt på lite andra bloggar!

Emmy är glad..

.. vet ni varför? vill ni veta? jag tänker säga det fast att ni kasnke inte vill veta x) haha jo.. ja har fått en ny dator :D så nu kan jag spela cs!!! wiiheyyyyv fattar ni hr glad jag är? jag vet inte om jag ska vänta att köpa cs tills vi ska till ge-kås.. anar att det är billigare där.. eller så köper jag det nästa gång jag sa till halsnatd eller nåt. aja.. vi får se. jag ska iaf sitta och lira det dygnet runt nu.. haha ne kanske inte riktigt.. nu ska jag gå och öta nåt gottigt :P ha det!

måste köpa ett nytt tagentbord x) gillar inte det jag har nu.

Om 115 dagar...

Har Harry Potter och halv blods prinsensverige premiär :D det är den 21 November. och jag ska självklart gå på den premiären. har gått på de 2 senaste premiärerna med Elin :P vi ska väll fortsätta med det va?? ;)

Lite nytt till hösten

Nu har H&M kommit med nya höst kläder. och där är välsigt mycket som jag skulle vilja ha :)  här är lite utav det.


             
De har verkligen många snygga koftor.. ååhh hur jag jag kunna välja?? haha

kärlek



detta är den där datorn jag tycker var cool. jag menar. vem vill inte ha den ?? inte så tråkig som de vanliga. denna är verkligen unik!



sen hade det ju inte heller varit fel att ha denna. då kan jag ju lira cs :)

beslutsångerst = Emmy

det är ett stort problem för mig! jag kan aldrig bestämma mig för vad jag vill ha. nu har jag massa saker jag inte kan bestämma mig för! nu när jag var på språkresa, fick jag massa pengar över. sen kommer jag få lön. då får ag ännu fler pengar. så då tänkte jag, jag kan ju köpa en X-Box 360 eller Nitendo Wii. men spelen till Playstation 2 är ju roligare. och den är ju mycket billigare. men jag vill jag köpa en stationär dator.men då hittade jag en jätte cool bärbar dator jag vill ha. då kom jag ju på, "om jag köper en dator kommer alla mina pengar ta slut" då kan jag ju inte köpa så mycket i London. men ska jag köpa ett playstation 2 och spara till London. eller ska jag spara allt till London?? Men det känns lite onödigt att spara så mycket! hahaha vad tycker ni att jag ska välja?? själv har jag inte den blekaste aning. haha

Me and my friend

Här kommer lite bilder från när jag och Elin var på strnaden.


    


jag gillar den sista bilden ;P det ser ut som om man är i någon stoor stad. men vi har bara 1 sånt här hus i halmstad ;)



Lördagen

Idag har jag och Elin varit på stranden. men där var massa brännmaneter. inget kul!! :( sen missade vi bussen.. hahah så snälla mamma kom och hämtade oss. snart ska jag gå och dusha. sen ska jag och Elin sova i tält :D wiheyy ska bli skojj skojj! får ju passa på nu på¨hegerna. för i veckan ska jag ju jobba. och vem vet. sen kanske det inte är fint väder. ja nu ska jag nog gå och dusha! Ha det!

Jag e dålig på rubriker.

Ni som känner mig kanske vet att jag e tokig i tröjor med lite tecknad stil. så nyss när jag var inne på River Islands hemsida fick jag syn på massa sånna. åå.. jag vill dit. nu! hoppas bara alla de e kvar när jag ska dit! :D

  

   

Resan

Nu har jag varit hemma i 2 dagar. och känner för att blogga. så här komme lite om min språkresan i ÖSterrike.

Jag flög till munchen. sen fick jag mitt rum och delade det med Lina. sen var det skola mellan 9 - 12 på vardagarna. samanlagt hade vi nog 7 lektioner .. och jag har inte lärt mig ett dugg.. haha på dagarna gjorde vi lite olika. en dag klättrade vi. det var ganska kul. men jobbigt i armarna. jag blev lite rädd när man inte kunde flytta händerna eller fötterna någonstans. men det gick ;P sen åkte vi forsränning :P det var riktigt skojj. sen hade jag turen att få testa paragliding!! jag är jätte glad över att jag fick testa det. för det var verkligen en fantastisk känsla! sen cyklade vi mountingbike, var i salzburg, Zell am see, badade, hade volleyboll turnering. ja och annat grejs som jag inte kan komma på nu! men jag hade kul i alla fall :P där var både svenskar och finskar. sista veckan var jag mkt med en som heter Sofia och var från Finland. och då pratade man engelska hela tiden, så tillslut började jag tänka på engelska! det känndes lite läsigt! haha 






världskända nästa!



haha, ni måste bara ta er lite tid och lyssna på detta. det är jag och Elin som sjunger ;P visst e vi grymma x) Elin sjunger fösta versen sen sjunger jag andra.



Nu är jag hemma från Österrike :P

2 dagar kvar...

.... tills jag är hemma. i mitt eget hus, min egen säng, mina riktiga kompisar. min familj. mina djur. fan vad skönt det ska bli. och jag tror margon dagen kommer gå snabbt. för första ska jag kanske åka paragliding :D:D sen klättrar vi. sen måste jag packa. sen är det party time. :D och måndagen blir iväg klockan 9. vid flygplatsen 13. sen går flyget hem kl 15. och i göteborg kl 17.. :D ne. nu måste jag gå! Hej då! :)

Gryß gott

Hej alla där hemma :D
just nu sitter jag pa ett av hotellets datorer. jag är pa sprakresa i österrike ;P har varit här i en vecka nu. sa det är en vecka kvar. den har gatt ganska snabbt och jag tror nog denna kommer ga lite snabbare. hahah det känns som att vi har mer saker denna veckan. . det blir ju ensamt ibland eftersom jag har akt hit själv. men da kan man alltid hitta pa nat. sen saknar ju klart familjen och vännerna. de fösrta dagarna var förfärliga ren t ut sagt. jag kunde knappt äta. för jag längtade efter de sa mycket. och sa fart jag tänkte pa de sa fick hag tarar i ögonen. men nu e det bättre :) skönt att fa ha internet ocksa. men det är irriterande för här finns inga A. (a med en prick över) hahah x) ne, nu ska jag kolla lite bloggar och sannt. innan min tid tar slut. har inga fler 1 euros sen .. men jag gar la växla sa jag kan sitta vid datan nan annan dag. hej da pa er :D <3

data vs inte data

Jag läste nyss ett inlägg på min kompis Matildas blogg. Hon hade skrivit att slösar man bort sin tid som ungdom på att sitta vid datan? jag har också tänkt på det. det verkar som att alla andra bloggare är ute och hittar på massa kul varje dag. men vad gör jag? jo.. jag e ju med kompisar. men annars? då känns det som att jag sitter vid datan hela tiden. och det är inte ens kul! men vad ska jag göra? har ni något tips? jag vill inte sitta och tänka när jag e gammal. åå.. vad gjorde jag när jag va ung. ne.,. jag slösade ju bort all min tid på att sitta vid en skärm och stirra. ush ne! nu vill jag göra något!!



det är här jag sitter och slösar bort alla mina dagar. men i margon är sista dagen. ingen mer data på 2 härliga veckor :D

€ £ E


snart ska jag ta min blåa cykel och cykla hem till Elin :)

Min dag

Idag harjag varit på ge-kås.. men jag köpte inget.. men på netonnet köpte jag en extern hårddisk till min laptop :D så nu har jag hur mycket plats som hellst :D 160gb. den är lite fin och röd :P så nu lägger jag in all min musik på datan igen.

Fredag

Idag har jag packat ner alla mina kläder. har bara ett problem! det är för mycke kläder! haha aja.. sen va jag på badet med Elin :) skojjigt :P försa gången fr i år jag var där. haha vad har ni gjort idag? :P

I can´t take the distance

Räddsla. Nervositet. Ilska. Saknad. Glädje. Kärlek. Ledsen. Gåtfärdig. hur kan man känna alla dessa saker på en och samma gång???

cykla är kul :)

Idag har jag varit på ven med Elin, mamma och farmor :) självklart cyklade jag och Elin tandem cykel. vi äger ju faktiskt på det. vill ha en! i hade lätt varit coolast här om kring.. fast det e vi ju redan ;P mohaha aja.. här komemr lite pics.

        
   

det var allt lite läskigt när svanen var så nära. han gick inte iväg heller. han bara stog där och kollade ondsefullt på oss x)

.



We might as well be strangers heter låten och det är Keane som har gjort den. Om ni känner igen kan det vara för ni kanske har hört den i Raise Your Voice :P

dagens

Onsdag

Idag känns det som tisdag.. haha x) idag ska jag till stranden med Elin och hennes mamma :P så då frjag passa på att bli lite brun. det känns som att all den bruna färgen har gått väck nu när det har regnat och varit trist. nu blev det ett väldigt kort inlägg. men jag måste gå. hej då! have a good day :D



Update: tyvärr kunde jag inte följa med till stranden längre.. :/ men vi ska till ven i margon :) så då får jag sola istället. också kanske jag lägger mig på altanen här ute och solar.  vi ska väll cykla tandem cykel i margon Elin ? :P bara så ni vet, vi äger på det!

fuling!

Nu e jag väldigt glad att mi trogne vän klämman finns :) för jag komer inte ha min lugg såhär! blev missnöjd med min lugg.. fast det blir jag välsigt ofta.. det klipper aldeles för mycket på den! om man säger: klipp bara en liten bit. så har man knappt någon lugg kvar sen! aja.. får hoppas jag vänjer mig vid den sen då. annars får klämman sitta fast hela sommaren! :D haha så vi får väll se om det kommer upp någon bild sen.. men förvänta er inget x)



såhär såg jag iallafall ut innan jag gick till frisören :) och jag önskar att jag kunde få tillbaka det!!!!! (A) 

okey. nu ska jag sluta vara negativ och säga att jag gillar att det är mycket uppklippt :)

klippning nästa



Snart ska jag till stan med Elin, då ska jag klippa mig. r väsligt sugen på att köpa håfärg också.. men vi får se vad jag komemr hem med :P
RSS 2.0