1:a advent

Idag e det ju den första advent. jag tror nog inte någon har missat det. Nu har jag kollat på en film som heter Another Cinderella Story. Selena Gomes spelar huvudrollen och jag tycker hon är riktigt bra :) filmen var också bra. i margon och på tisdag e det studie dag. sköönt. behövs verkligen. men jag har ändå en masa att göra känns det som..  nu ska jag nog tralla ner och ta en clementin :)


Fredagen lider mot sitt slut..

.. eller i alla fall för mig. eftersom jag inte har så mycket att göra kan jag lika gärna ta med ipoden och lägga mig i min varma gosiga säng.. ikväll har jag tittat på idol som vanligt. och hem fick Johan palm åka. tycker ändå det är lite konstigt. han verkar ju ha flest fans av alla. och ändå åker han. men jag tycker det var rätt. i final ska Kevin var i alla fall. och det är jag nästan säker på att han kommer vara. aja. i margon får jag väll läsa min engelska Harry Potter bok. som ska vara färdlig läst om några dagar och jag har inte läst en fjärdedel.. aja..  guten nacht på er iaf :)

Crazy Day

Klockan än 15.45 och det ärsnart mörkt ute. men det gilalr jag :)
idag var det ju Crazy Day :) vet ni vad? självklart glömde jag kameran. kom på etnär jag körde till Elin, men han inte vända. men jag skulle kanske få bilder av min kompis :) hoppas hoppas. men det var riktigt bra utklädnader detta året tycker jag :D

nu måste jag läsa NO. har prov i margon och jag har knappt läst någonting.

såhär såg jag ut idag ;)

Tisdag

Idag va det skola som vanligt, sen till stan,. köpte inte mycket. men provade en massa fina klänningar till jul. och jag har nog bestät mig för vilken jag vill ha. bild kommer när jag köper den :) sen pekade jag ut en massa julklappar, hoppas jag får något utav det från tomten (A) och nu är jag klar med mitt fix och dunder som jag har hållit på med i en och en halv tima. det e ju crazy day imargon. och jag e väl förbredd och vill inte glömma någonting. jag ska vara vad jag alltid har drömmt om att får vara x) och i margon får ni se bilder. på mig och mina kompisar kanske ;) så länge får ni en bild på vad jag var förra året. en alien. inte en insekt som juryn trodde. men shit the same, jag kom ju 3:a

 

gammalnytt

Nu har jag bytat header här. men eftersom mitt photoshop inte funkar, så blev det ingen ny utan jag fick rota bland mina gammla och ta en. så här ser ni resultatet. lite vintrigare än den förra iallafall :) nu ska jag rota fram någon ur min garderob som jag ska ha på mig i margon! guten nacht :)

Bäst just nu

Bästa låten just nu hos mig är nog Katy Perrys Hot `N´Cold.


idol nästa

Nu har jag kollat på idol, som många andra nog också har. Kevin var ju lika bra som vanligt och Robin var välsgt bra när han spelade gitarr. jag som inte brukar gilla honom. och Alice tycker jag inte var så bra idag. men men. varje gång så e det ju olika tema. och jag tänker varje gång samma sak. vad skulle jag sjunga för låt om jag var där. och idag skulle de ju sjunga för någon som betyder väsligt mycket för dem. då hade jag valt. utan att tveka. min bästatste kompis. Elin så klart :) funderade under hela idol vilken låt jag skulle sjungit. men jag kom inte på det. det e välsigt svårt. att få en låt som ska säga så himla mycket och riktigt visa vad hon betyder. men jag fortsätter min fundering så kanske ni får veta detnågon gång :) adios! ha en goo´kväll dåe! :)hon e allt charmig ;)

dåligt

dåligt dåligt dåligt dåligt Emmy! jag har inte bloggat på över en vecka, orsak till detta? orkar inte. har ingen fantasi och har helt enkelt inte lust. så. vad har hänt nu då, när jag inte har bloggar? hmm.. ingenting. absolut ingenting. skulle ta hål i örat igår. men då var där ingen som kunde göra det. så vi åkte dit idag igen. men då va mitt öra konstigt så de skulle inte synas något. så jagf kan inte ha hål där :/ så då blev jag lite depp. aja.. nu ska jag nog kolla tv! ha dee :)

dagenströja - H&M
T-shirt - WESC (jepson)
Jeans - Crocker (JC)

Lördagen

Nu har jag äntligen fått tillbaka mitt trådlösa internet och viruskydd! så nu e allt som vanligt igen, och det e skönt ! idag har Elin varit här, kanske lite logiskt eftersom vi lanade i gårkväll / natt. vi gick och la oss vid 5.30 haha x) nytt rekord här! men a, vet ni varför?? jag var inte trött! sen vaknade vi vid halv 10. satte oss vid datorerna och åt sen frukost. nu sitter jag här och kollar halvt på bond filmen casion royal. vet inte om det ät rätt stavning. men men. sk iaf se den nyaste på bio i margon :) ha en nice kväll everyone :D


November

Ja då e November månad kommer och det känns väll lite deppigt. tiden går alldeles för fort. förresten så e jag fortfarande vaken ;) men jag känner att jag e ganska trött. men vi får la se när jag går och lägger mig. man blir faktiskt piggare utav läsk , haha x) aja. god anatt på er iallafall :)

RSS 2.0