Bilder

Jag tänkte visa lite bilder från när jag var i Österrike på sportlovet. så här kommer de :)

de 6 första är från Österrike och Italien, och de 6 sista är från ett ställe där man åker i både Schweiz och Österrike. :)

Lauren håller hårt i sin väska

    

Lauren Conrad e alltid så jäkla snygg. Jag tycker nog hon är bland Hollywoods bäst klädda kändisar. Vad tycker ni?
Denna väskan gillar jag väldigt mycket, men vill man ha en får man väll ge en väldig massa pengar..

Onsdag

Nu har jag slutat skolan för dagen :D känns väldigt skönt. synd bara att det inte e varje vecka. snart ska jag och Elin ut och fixa grejer. ni får nog veta vad det är om ca 1 vecka eller 2. haha!! det kommer bli bäst!

Måndag

Då är första skoldagen över och den var la helt ok. Har ont i halsen.. men det får gå. Efter skolan gjorde jag klart 1 skolarbete och har kommit halv vägs på det andra. men det känns bra, resten gör jag när jag nog när jag fått Elins del, eller så börjar jag smått ikväll.

Här kommer dagens :Ny T-shirt från New Yorker. Den affären gillar jag, har coola kläder! :) Synd bara att den inte finns i Sverige :/


Sommarskor

     

I sommar ska jag köpa ett par gldiatorskor. eller något liknande. Dessa som är ovanför skulle jag vilja ha, men jag kommer inte riktigt ihåg var jag hittade de. Det kan ha varit på nelly.com eller asos.com . Hellst skulle jag nog vilja ha ett par svarta med silvriga eller gulidga nitar.

I´m Back

Tidigt i morse kom jag hem från en vecka i Österrike. LVi hade fint väder de flesta dagarna. :) Min skidåkning gick bättre än någonsin. Jag fick även åka i Italien och Schweiz. Vilket var kul :)

De tråkiga med att komma hem är att man måste packa upp, städa Busters bur, göra 3 skol-arbeten och jag inte har några krafter. Träningsverk från igår då jag åkte snowboard och är lite sjuk. :/rita

Igår när jag var hemma från skolan började jag rita på en klänning jag har haft i huvudet länge. sen blev det mer och mer. och nu har jag några olika kläd-ritningar som jag är jätte nöjd med. jag har ju aldirg varit bra på att rita, jag brukar nöja mig med streckgubbar och sånnt. men de flesta här är jag väldigt nöjd med :)kanske är lite svårt att se skillnad på vad som är bak och fram på klänningarna, men de klänningrna som e till vänster och fram och de till höger är bak.

vad tycker ni? :)

Dumma grej!

Om jag har tur får jag skicka tillbaka mobilen. om jag har otur. får jag det inte. man fick starta den och sätta i simkort. och det gjorde jag. så öpnnade jag plasten runt manualen. och då kanske jag inte får skicka tillbaka den!! damn! jag vill ju inte ha den längre. 1600:- på ingenting. yippi.

Melodifestivalen 2009

Idag e det dags för Melodifestivalen. Jag har ingen aning om vem / vilka jag hejjar på, eftersom jag inte är så insatt i det längre. Men just nu sitter jag ch läsar vilka som ska vara med idag och det är följande : Nina Söderquist, Jonathan Fagerlund, Shirley Clamp, Scotts, Emilia, Alcazar, Caroline af Ugglas och Marie Sernholt.

ska ni se det? vilka hejjar ni på då? :)


Ny mobil?

För 1 vecka sedan beställde jag hem en ny mobil. och jag fick den idag. men jag gillade den inte.. så jag tror faktiskt inte jag ska behålla den, utan jag skickar nog tillbaka den. min gamla funkar ju fortfarande perfekt.. så jag sparar de pengarna istället till någon mycket roligare :Ddet var denna jag köpte, en röd. tangentbordet var välsigt litet tycker jag. en av anledningarna till att jag inte gillar den så mycket. och under tiden jag väntade på den så började jag helt enkelt att ångra mig x)

pst. den röda färgen e mycket snyggare i verkligheten!

Fredag - sjukling

Idag e jag hemma från skolan. Kände jag inte orkade. har ont i huvudet, yr och mår dåligt. så nu ska jag bädda ner mig och kolla på film. men jag vet inte vilken. kanske camp rock, eller harry potter? :P

ha det bra allihop :D

Shoppingbehov

Jag vill shoppa!! Vill gärna åka till stan i morgon och fylla ut min garderob lite, men ingen verkar kunna :/
Då hade jag velat köpa dessa grejer från gina tricot

  

Torsdag

Nu har snön kommit hit igen! Vet inte om jag gillar det eller inte. men lite mysigt e det allt. Idag är det dax för nationellt prov i svenska, uppsats. 3 timmar och 10 minuter har vi på oss. hoppas verkligen detta går bra nu. nu måste jag fixa mitt hår. ska gå om 5 minuter. ha det bra idag :D

Bästa sommaren , here i come :D

Jag kanske ska till London på sommarlovet igen, och vet ni? Elin ska nog följa med då :D:D Fan vad kul det ska bli. Jag ch Elin på Oxford Street. yeee. Min bästa kompis i den bästa staden. kan det bli bättre? :P skulle inte tror de!
 

klipp

Nu har jag fått en kortare lugg. När den var längre tyckte jag den mest var ivägen och såg konstig ut.

Så nu ser jag ut såhär :vad tycks?
själv blev jag jätte nöjd :)

RSS 2.0