Riktig Vinter


(klicka för att få större)
 
Shit vad jag längtar till Österrike nu :) Åka skidor dagarna långa, ingen skola, alla problem bara försvinner och man kan ha det hur gött som hellst. Där är även riktigt vinter. som vi här nere i söder aldrig verkar få!

På Torsdag kväll drar lite folk från klassen till vallåsen och åker skidor :D

Nytt

Ny design :D jag märker att jag gör nya designer ganska ofta. men det e kul med nytt tycker jag, så därför e det så. hoppas ni gillar denna, för det gör verkligen jag. blev super nöjd med den :)

vad tycker ni?

Drömmobilen

Fick syn på denna mobilen i en tidning häromdagen. och jag måste bara ha den :D





Men det finns ett litet problem. Pengar. så.. jag får väll vänta tills jag har jobbat ihop de pengarna. och det kan ju ta ett tag x) men jag hoppas den blir mn någon gång. .:)

Vår nytt

Är så himmla sugen på att beställa hem massa nya vårkläder från H&M :D


Något av detta kommer jag defenitift köpa hem :)

Gårdagen



Igår var klassen i Halmstad på ett spelmuseum. Det var ganska kul, fick spela guitar hero med trummor och allt :D Sen stack jag och Elin in till affärerna istället för att hänga med hem, så vi gick och fikade. Det blev varm choklad och kladdkakka för min del :) mums mums. Men jag köpte ingenting. Skorna jag letar efter finns ingenstans och inte tröjan heller!! Sen skaffade jag nytt pass. och åkte hemmåt

Gjorde även slingor i håret igår, men det blev inte så snyggt. Som tur är det syns det knappt.

Nästan vecka eller något ska de som vill i klassen kanske iväg på någon kväll och åka skidor :D hoppas hoppas hoppas. Kommer verkligen bli svin kul!!

Rockigt

    



Någon som vet var jag kan hitta tröjor i denna stilen? Vill gärna ha tag på en sån, man kan ha den till ganska mycket och de är snygga tycker jag. Får gärna vara med någon lite rockigt tryck eller band namn när framme. Men det går bra med en utan tryck ocskå. Bara det är en färg på ärmarna (hellst svart eller grått) och vit-aktigt på resten :)

Bilder på stuffs

Nu kommer lite bilder på kläderna jag köpte idag :)



Mina 2 par bycor och en skjorta :) Skjortan är svart-vit randig, men det syns knapt på bilden.

Nya byxor och och smått skit.

Idag har jag och mamma varit på ge-kås och handlat lite. Var faktiskt länge sen jag var där. Men jag fick med mig 2 par byxor hem som jag är hel nöjd med :) letade efter ett par på JC igår men hittade inga snygga, men idag så :) Sen köpte jag en skjorta, men när jag kom hem oh provade den var det helt konstig, men med ett skärp brett skärp till så blir det snyggt :) köpte även lite smått skit som man alltid gör. 

Nu ska jag kanske äta nåt och spela Guitar Hero.

Ny design och en varm säng..

Nu har jag gjort en ny desig till bloggen och är inte helt nöjd, men den får duga. Är väldigt trött just nu och tror jag ska hoppa ner i min varma sköna säng :)

Nu har visst de flesta börjat skolan. men inte jag :) jag börjar inte förrens på Måndag. vilket känns sköönt. hade nog inte klarat av att börja i dag eller i går. Men nu har jag bara 2 dagar kvar att sova ut på. hmm. jaja. Snart e det ju sportlov :) 5 veckor kvar!

God Natt på er där ute i bloggvärlden :)

Skidåkning :)

Igår var jag och Elin på vallåsen och åkte skidor  :) Fick ju hem mina nya i onsdags, så nu testade jag dem för första gången. de gick riktig bra! Så jag är väldigt nöjd med dem. Vi åkte ganska många timmar. Från ca 12.30 - 19.00 . Mysigt att åka på kvällen tycker jag :) Så det var en lyckad dag :D


Wii :D:D

Idag har jag och pappa varit i Halmstad. vet ni vad jag fick?? Guitar Hero. Blev jätte glad när de sa att jag skulle få det :) Så vi kolalde på maxi. fanns inget. elgiganten. fanns inget. genom hela stan till onoff. fans inget. eko. fanns inget. ringde hem till. där han kollade upp var det fanns. det fanns ju ingen stans!! så då blev jag lite ledsen. så vi åkte till sista affären. coop forum. där fanns det :D yee!! så nu har jag spelat Guitar Heror: world tour hela eftermiddagen! nu väntar jag på Carro som ska komma så vi kan tävla ;) hehe

Nytt :)

Igår fick jag ett par skidor :)



De e inte riktigt så grymma som jag vill ha. Då menar jag inte utseendet. utan åkmässigt. Men för att få ett par så grymma måste man slänga ut minst 5000:- Men dessa räcker  ;) De e ju snygga också. hehe man ser inte mönstret så bra på denna bilden. men de e iaf snyggare i verkligheten. Nu får jag bara hoppas på att de är bra också!

2009

God fortsättning allihopa :D



Nyåret firades hemma hos mig, några kompisar kom hit och sov över :D mycket singstar blev det, trevligt trevligt :)
Ett bra nyår! hur hade ni det på nyår? :P har ni några löften? jag har några. lite för personliga för att skriva här x) men nu e jag ganska trött, blev  ca 3 timmars sovande i morse , så nu ska jag nog kolla på en film. :)
RSS 2.0