Röd

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig

Kent ♪De har gjort de igen!

Fredag

Hej alla glada :D

Idag har det varit skolan, sen stan med Elin :) Köpte en t-shirt och ringar från Gina, sen åkte vi hem. Käkade och åkte in till stan igen. Då gick vi och kollade på Concrete Legends. Känndes som om någon hade dragit tillbaka tiden ett halvår :) gooa tider de :D hehe
Tack för dagen Elin <3 My BFFCooolingar i Looondon!

mono + mono = di...

...hehe, de ni. Vet ni vad de betyder? Det kan ni lista ut ;P

Idag har jag tagit svinsprutan. Så nu har jag ont i min arm -.- Sen har jag gjort ett hälsotest. Massa prover och cykling. Ble mycket godkänd :D (Y) Så nu ska jag göra lite tyska glosor (40st) sen ska jag kolla klart på den älskade Harry Potter och Halvblodsprinsen. Som jag fick i måndags :)

Party In The USAEn här kommer en utav Miley absolut bästa låt enligt mig :)
Party In The USA. Jag lyssnar på den var jag än går, tröttnar aldirg på den!

091124

1 månad kvar till julafton, 1 månad kvar till årets bästa dag :D hehe I helgen får jag sätta upp min nya, skit fula gran som jag har köpt x) haha Den e grymmt ful, just därför ska jag ha den.
Idag har jag varit deppig. Bara så att ni vet. Tycker gott att ni kan tycka synd om mig, fick G på ett matte prov-.- Som tur kan snälla Carro pigga upp en :) hehe

I helgen e det första advent! Och på fredag hade jag tänk att köpa några julklappar :P Men vad vet jag inte, kommer nog på något :P Har ni köpt ågra julklappar ännu? :)

Nu ska jag göra ett historia arbete!

Caio!!

Got2b smooth n chicTipsar er om dessa braiga produkter från Schwarzkopf.
Väldigt bra och inte alls dyra :) Finns att köpa på de flesta ställena som Maxi, Åhlens, H&M och jaa.. allt sånnt :) hehe sen är de ju välsigt snygga ocskå :) (Y)

nyår

Nu är det snart tid att köpa jul och nyårs klänning :) Har funderat lite och vill nog ha antigen en blå med svarta klackar eller en svart med blåa eller rosa klackar ;DAllt här är från H&M :)

Vilket gillar ni mest? :)

En saknadEn Mycket Bra Låt

Lördag

Hej Amigos :)

Nu har jag blivit förkyld, typiskt altså. Jag som trodde jag skulle slippa det. Men om man sover med en hel klass där nästan hälften e förkylda så e et kanske inte så konstigt ;) hehe
Jag var ju på läger med klassen från torsdag - fredag. Det var grymmt kul :D
Senare idag blir det kalas hos min farmor :) Så nu ska jag fixa till mig och packa in presenter.
ha det bra!

Caio!

:)Hahah, fin lite gubbe va? :) Den gjorde jag när jag skulle baka kanelbullar. Men det var så tråkigt så mamma fick göra det så gjorde jag den lilla gubben :) Så nu luktar det så gott på mitt rum så :D

Shoppingen från London

Jag hade tänkt visa err dessa grejer för flera dagar sedan, men det har kommit saker i vägen hela tiden :) You know, i have a Life! haha ;)
Men här e det jag köpte i London.

            

Köpte även en nyckelring från Marc Jacbos :)

Nu hade jag tänkt äta frukost och sedan ut och springa, men det regnar ju ute. Så vi får se :) hehe

RSS 2.0