Lördag

Hej :)
Nu har jag kommit hem från Lodon, kom hem vid midnatt. Så det blev att gå och lägga sig och upp vid 9. Sen skulle jag spela tvärflöjt i kyrkan. det började dåligt, riktigt dåligt. Jag vet inte varför det blev så.Men andra och tredje låten gick väldigt bra. Sen spelade jag även på ett annat ställe. Sen körde jag in till Halmstad. I rondeller rödljus och massa sånnt hehe och parkerade. Vilket jag gjorde grymmt bra. :D

Nu ska jag packa upp och lite sånnt.

Caio!

Fläta

Idag har jag gjort en fläta i mitt hår, från luggen och bakåt. Fin fint tycker jag :)
Längtar tills jag får ännu längre hår, så jag kan göra massa fina frisyrer :D

 

 

God Morning

Hallo :)
Ställt om klockan? Ja, själv visste jag inte om det. Men nu vet jag, haha.
Idag ska jag jobba och inte göra så mycket mer tror jag.
Kollade klart på Gossip Girl säsong 1 igår. Hade 2 cd kvar. Vilket är typ 4½ timme. Så jag började kolla. Meningen var att jag typ skulle kolla på 2 avsnitt, men sen kan jag aldrig stänga av och sista avsnittet slutade ju hur spännande som hellt, hon sa att hon hade döat någon!!!! så jag var ju bara tvungen att kolla på den sista cd också. haha x)

Klade ni förresten på Blog Awards igår? Jag blev ju minst sagt besviken. Man fick ju knappt se någonting alls. Jag trodde man skulle få se mer av hela galan.
Nu ska jag fixa mig.

Caio!

Fredag

Hejhej :)
Då var det lov :D oc jag har köpt pepparkakor som jag och en kompis ska smaska på ikväl. haha ;)
Jag hade tänkt att jag skulle ut och springa nu, men jag e mer en sån som vill göra det på morgonen. Men jag kanske tar en liten tur. vi får se :) Sen blir det att ta fram resväskan, fälla upp locket och lägga ner en socke eller något. :D Kanske ska skriva en liten packningslista, så kan Elin också få en :) Vi får inte glömma något. Som jag alltid gör.

Ha det bra :D
Caio!

Prov x3 och höstlov

Hej Bloggen :)
Såg att det var över en vecka sedan jag skrev här. Lite dåligt. Men jag har haft tre prov denna veckan. I tisdags var jag en heldag med brandkåren, de hade dags övning och vi var offer. haha Jag fick simma i ån. det var faktisk kul.
Idag hade vi kemi prov i aulan. Gick väll inte super bra. Men jag hoppas på att jag får godkänt i alla fall.
I morgon e det ju bara en lektion så sen ska jag bjuda min farmor på kinamat hade jag tänkt :)
På kvällen kommer en kompis hit.  Sen e det LOOOV :D:D

Caio!

Girls Night

Hej :D
Nu sitter jag hos Elin. Vi har egen lägenhet tills i morgon :) hehe
Vi har nyss ätit revben och pommes. Elin lagade allt, och hon e bra på det :P hehe Sen ska vi kolla på 17 again och Projekt Prinsessa.
Ha´re gött :D
Caio!

Höst inspirationFriday

Hej :)
Snart ska jag köra till skolan, men först tänkte jag blogga lite. Blev ju inget av det igår.
I födelsedags present fick jag: en skrivare/scanner/kopiator, pengar, lite kläder, smycken, Gossip Girl säsong 1, Hannah Montana the Movie, Mamma Mia the movie och lite andra filmer :) och en del annat haha :P

Dagens:Ha det bra :)
Sen ska jag in till stan och träffa Elin så ska vi på bio :)

16 år :D

Wiii Idag fyller jag 16 år :D

Kär på nytt

Nu har jag blivit kär igen. Först gången var det i en cykel. Nu är det i Rabih. han i idol. Tycker han e riktigt bra och sööt ;D


Söndag

Hej :)

Jag hinner ju inte sitta vid datan nu för tiden! Känns inte så kul. Men denna helgen har det blivit lite mycket. För jag gör alla läxor för hela veckan för jag hinner inte göra något på måndag, tisdag och onsdag. Då vi ska ha kalas och jag fyller år och jaa.. lite annat. :P
Körde bil idag, blir ju bättre och bättre. Och denna nya bilen var ju lättare än den andra jag körde med förra veckan.
Ni får ha det bäst :D

Caio!

Konst

Jag har inrett mitt rum med konst. haha ;D
Tavlan jag köpte på IKEA är en stor tavla med motiv från London <3Bilden är tagen med Cam, så är inte bra kvalite. Men det duger väll? :)


Lördag

Hej Bloggen :)

Besökarna blir bara fler och fler :D Jätte kul!!
Har inte suttit vid datan på ett tag känns det som, hinenr helt enkelt inte. Okej. Jag erkänner. Jag trampade sönder min internet dosa igår.. hmm.. Fast den verkar funka ändå ;)

Idag har jag varit på Väla / Ikea. Jag köpte en tavla:) Där var grymmt mycket folk -.- !Torsdag

Hejhej :)

Första oktober idag då :) Bästa månaden på året, fina färger, man kan ha mysiga koftor och jag fyller år ;) hehe
Idag har vi ingen engelska så det blir 2.5h rast. Så e vi lediga i morgon :D Skööönt! Senare ska jag iväg och kolla på skor. Men nu ska vi kolla klart på filmen 21 :)

Caio!
RSS 2.0