scarpe = skor

Dessa ska bli mina frammåt hösten, eller iaf något liknande :DSitter just nu och kollar på topshop och några andra affärer och kan inte mer än längta till hösten, alla snygga koftor och skor :) <3 


  

Onsdag

God Morgon :)

Idag är det fint väder och jag ska snart iväg och jobba. :) dagarna bara springer förbi, men jag hinner med en del ändå. sista dagarna har varit mkt bra :D och det blir bättre. Sen är det ju dags för rix fm festivalen i hstd också :D
Det blev en liten snabbuppdatering här, men nu måste jag sticka :D

caaaio :D

21 Juli

Guten Tag :)
Idag har jag cyklat till Laholm med en kompis, där jag fixade några grejer, sen hade vi picknik och spelade skipbo :)

Nu gör jag mig i ordning för att senare idag bege mig till Elin, där det blir tårta ;D hahaDenna jätte fina ringen fick jag av Elin för någon dag sedan när hon kom hem från Gotland :D Och jag ÄLSKAR den!!
Haha, när hon skulle ge mig den sa hon: har du tejp? Så jag gav henne tejp också tog hon upp ett litet paket och satte tejp på det och sa: Här får du! haha :D Du e för gullig Elin :)

Vad är det för dag idag...

.. jo Elins födelsedag :D:D GRATTIS på henne!

Grattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis GrattisGrattis Grattis Grattis bääästisssss :D
Puss på dig Elin :D
Hoppas du får en jätte bra dag :) klart du kommer få, jag kommer ju på ditt kalas ;D hahaha (det var ett skääämt elin, asså.. var inte så allvarligggg!!! ;) )

London
Staden som har fångat mitt hjärta.

London

Om det är allt folk, shoppingen, tunnelbanan, marknaderna, de snygga bilarna på gatorna eller de charmiga britterna som har gjort att jag älskar denna staden vet jag inte. Kanske en blandning av allt. Att kunna gå på Oxford Street och trängas med tio tusentals människor och fem minuter senare ligga på gräset i en park och inte märka att man är i en av världens största städer. Känslar är underbar. Någongång i mitt liv ska jag bo i denna staden.

19/11-10den 19 November kommer harry Potter och dödsrelikerna del 1 ut på bio :D:D <333 Läääängttar! har redan kollat på trailern för många gånger och den verkar så jäkla bra! Skulle vara fantastiskt att åka till London och vara där när det är världspremiär. Då självaste Daniel Radcliffe är där.. :) <3

De flesta verkar inte tycka om att den sista boken blev uppdelad på två filmer. Själv tycker jag det är great :D Då tar det ju längre tid för seriern att ta slut. Vilket jag inte vill ;)

One And The Same

We're more alike than
Anybody could ever tell

Friday, we're cool
Monday, we're freaks

Sometimes we rule
Sometimes we can't even speak

But we can get up and
Let loose and LOL

It may seem cliche
For me to wanna say
That you're not alone

And you can call i'm cool
But it's a simple fact
I got your back

'Cause we're one and the same
We're anything but ordinary
One and the same
I think we're almost lengendary
You and me the perfect team
Chasing down the dream
We're one and the same

I'm kind of like you
You kind of like me

We in the same song
And a different key
It's got a rhythm
Than you and me
Can get along

Cause we're one and the same
We're anything but ordinary
One and the same
I think we're almost lengendary
You and me the perfect team
Shaking up the scene
We're one and the same13 juli

Då var det tisdag och solen lyser inte! Men det äckligt varmt ändå. Tänkte ju ta min vanliga springrunda idag, men värmen tar all energi så jag tänkte att jag skulle göra något som inte är så jobbigt, cykla. så vi får se hur det blir med det xD
 
Mina dagar spenderar jag mest i min älskade pool. Då man får en bränna på köpet :D
Snart börjar jag nog att jobba också, kanske på fredag eller nästa vecka :P

I morgon kväll ska jag iväg till Helsingborg och sen ska jag iväg till några kompisar och sova där. Kommer nog hem på torsdag kväll, eller fredag :)

caaio :D

Shopping

Tänkte visa vad jag köpte i London :)

 

 

 

    

  

Sen blev det ett par skor till, ett par koftor, armband, hatt och en chelsea halsduk :D och ett chanel läppglans och örhänge :)

7 Juli

Tänka sig att det redan har gått en vecka in i Juli. Och halva lovat har snart passerat :o Märkligt hur snabbt tiden går.

Idag har jag hunnit med en springtur. Konditionen blir bara bättre och bätre :D Springer på snabbare tid och orkar längre sträckor :D Toppen (Y) Snart ska jag cykla till en kompis, där jag blir bjuden på middag, sen ska vi nog kolla på film, eftersom det är inte så kul väder ute. Blåser en massa och moln på himlen.

Ni får ha en bra dag :D

Caaio :)Tjeeeena ;)

Det var ett tag sedan jag bloggade sist. Skulle inte gjort det nu heller om inte Elin tvingat mig. Hon rent ut sagt mordhotade mig!! ;O hahaha ;)

Såå, vad har hänt sen sist? Jo jag har varit i London :D:D Och sen har jag träffat kompisar :) Och köpt en ny pool+luftmadrass. Häärligt :D
Så igår seglade jag runt på min grymma rosa luftmadrass i poolen och hade det jätte skönt. Sen blev det molnigt,så då bestämmde jag mig för att läsa L.A. Candy. Så jag la mig på gräsmattan och det slutade med att jag somnade. Sen tog jag en kvällspromenad med en kompis :)

Idag har mästerkocken-Emmy varit i farten ;) Gjorde en tårta till mamma och pappa. de har nämligen 20årig bröllopsdag idag. Tårtan blev, enligt mig, väldigt fin :)

Nu får det räcka med text för idag. Här kommer lite bilder :D


Kalle var också sugen på att bada :)
Tårtan som jag gjorde

RSS 2.0