Måndag

Snart e det påsklov :D Men först, matte prov och tre timmars engelska uppsats (Y)
Jag har funderat på vad jag ska göra under lovet, men det har inte fått något resultat.  Vad ska ni hitta på? :) Resa iväg eller bara vara hemma och ha det skönt kanske?

Idag glider jag omkring i min nya jeans skjorta som jag hittade på Gina Tricot för 199:-

 

Caiio!

Veckan har varit bra än så länge, börjat kl 11 två dagar i rad nu :D Det e inte fel!
Har även kommit på att jag kommer få en jätte bra sommar, midsommar i Götebors skärgård med vänenrna och en London resa! :)
Jag har även blivit tillsagd att börja läsa Twilight böckerna och snäll som jag är gjorde jag det och nu e jag fast! Hur kommer detta att sluta?

  Igår fick solbrillorna och skinnjackan åka på :D Det var vår!

Hiss eller Diss?

Har nyss varit inne och kollat på H&M och fick se dessa blomminga klackarna. Men jag vet inte riktigt vad jag tycker om dem.. är de snygga eller inte?? Vad tycker ni? :)

Götet

Tjaatjaa:)

Idag har jag varit i Göteborg tillsammans med Elin :)
Det blev inte så mycket shopping för mig, utan jag nöjde mig med ett par nya Converse. Som har en härlig vårfärg. Nu sitter jag här och funderar på att kolla på en film, men vilken?? Hmm... det e frågan.

    


En shoppingdag är ingen shoppingdag utan en stor god fika:)

Hemmakväll

Hej :)
Nu var det ett tag sedan jag bloggade sist, kan berätta att under sportlovet så var jag i Österrike och hade det riktigt härligt. Ca 15 grader varmt och sol varje dag :D Riktig vår! Sen var det tillbaka till verkligheten med skola, minusgrader och som tur är sool! :)
Idag tillbringar jag min fredagskväll hemma, var väldigt länge sedan. Egentligen skulle det blivit madison ikväll men istället blir det shopping i Göteborg i morgon :D kommer bli grymmt kul :)
Ska även hämta ut mitt gymkort i nästa vecka, så får vi se om det blir gymmet varje fredag, hmm ;)
Ha en bra fredag :D
Caio!!XOXO
RSS 2.0