Fredag =Helg :D

Harry Potter filmen var skit bra :D Så därför ska jag se den snart igen, haha :) Några kompisar ska se den så då tänkte jag att jag kan ju lika gärna se den igen :)
Men ikväll ska jag iväg till några vänner och äta pizza och ha det bra :)
Sen blir det plugg för hela helgen. Inte lika kul.
Hade kemi prov i tisdags och jag kunde allt jätte bra, men när jag satte mig och skrev så blev allt bara helt fel Så jag var 99% säker att jag skulle få mitt livs första IG!!  Så idag var jag bara tvungen att fråga om han hade rättat mitt prov. Men han sa att han inte var riktigt färdig med det, men han sa att jag absolut inte hade fått IG. Shit vad glad jag blev! :D Därför har jag belönat mig själv med att köpa Desperate Housewives 1 :)
Var även på julmarknad med mamma idag. Mkt trevligt :D

Harry Potter och dödsrelikerna del 1

 

I morgon är dagen här!! Jag och min bästa vän ska gå på premieren av Hary Potter och dödsrelikerna del 1 :D:D:D Wiii Shit vad jag har längtat, och nu e det snart dags!! :) 

New Year

Nu har jag planerat mit nyår :D I London!!! Hur coolt e inte det?? :)
Tyvärr kommer det inte att bli verklighet, eftersom jag kan inte åka dit själv och jag tror inte att jag lyckas tvinga med någon. Men annars hade det varit hur härftig och fint som hellst :)

  

Nä, nu ska jag fortsätta läsa kemi och drömma om min nyårs resa i London och äta kebabrulle :)

Back to reality

Tyvärr varade London resan inte längre än 4 dagar. Så nu är det tillbaka till verkligheten igen! Jag har iaf en garderob med 6 par nya skor och en hel hög med kläder :) Jag tänker dock inte ta kort på allt, kommer ta ett år eller två ;)

Idag fick jag reda på att jag har 12 prov + inlämningar fram tills den 9 december! Känns inte jätte bra måste jag erkänna. Men jag ska nog klara mig, får tänka på att jag har ett långt härligt jullov framför mig sen :)


Här är en bild på en av de två resväskor jag var tvungen att köpa med mig hem från London :)

Doo-Wops & HooligansBruno Mars har nu släppt sitt album och jag älskar det!! Hur bra som hellst. Men jag vet inte om det har kommit ut i sverige. Jag köpte mitt på HMV i London och gav £14(ca 140kr) för det. Bästa köpet på resan, nästan ;)

RSS 2.0