Höstlov!!

Lovet är här!! Så sköönt!
Igår blev en lyckd kväll, drog ut och bowlade. Och bra som man är vinner man höhöö ;)
Idag har jag jobbat, så det slipper jag i morgon(Y) kört och köpt orange sprayfärg till håret. eftersom det jag köpte igår visade sig vara serpentinspray!? Vilken tur att jag märkte det lixom.
Har även tvättat moppen idag (jäkla med grejer jag har hunnit med idag!). Snart ska jag gå ner och sy en mantel. Ska på "halloweenkalas" i morgon opch då ska jag vara Harry Potter. sen tvingade jag två kompisar att vara Hermione och Ron. Ikväll ska jag också på halloweenkalas men då ska jag inte klä ut mig så mkt. Blir nog att jag målar mig vit i ansiktet och tar på mig min affro peruk. Mitt rum måste också städas. Men det tar jag någon annan gång :D
Have a nice day!
Caio! :D

Söndag

Idag är det söndags städning som gäller! Väldigt ovanligt måste jag faktiskt erkänna. Men jag vill ha lite fint på mitt rum, därför dammar jag som en galning och tänkte byta ut lite små prylar. Har till och med bett bror om att köpa lite grejer på IKEA åt mig, om han nu ska dit. Vilket jag hoppas på :) annars får jag försöka tvinga mamma att åka dit. För jag vill dit! ;D
Back to städningen!

XOXO

iPod högtalareJag har köpt typ världens fetaste hägtalare till min iPod ( lr kanske inte ;))

29:- , helt klart värd varenda krona, också e den ju lila ;P (Y)

Horoscopes

Sitter och skriver vecko horoskop till alla 12 stjärntecken! Dö trist. Jag vill ju spela sims 3. Varför ger man en sån läxa? Det e svårt, men får inte var för taskig och inte för snäll. och det ska vara roligt men samtidigt lite allvar! Varför kan man inte få en normal läxa?? xD  Aja jag har bara 4st kvar!

Förresten så snöade det ute innan! :D
Jag satt och kollade ut genom fönstret, för jag visste att det snöade i Halmstad. Så jag tänkte att då komemr snön säkert hit! Och rätt var det var så såg jag en flinga falla ner och ropade "det snöar!!! :D" men jag verkade vara den enda som blev glad över det. fattar inte vad folk har emot snö.. Det e ju kul, åka skidor, brottas med hunden och kasta snöbollar på folk!

Konst?I måndags när jag satt på falkenbergs järnvägsstation såg jag detta väldigt udda konstverk. en pingvin. Som hänger upp och ner! Varför??? varför kunde den inte hänga på rätt håll? Ibland förstår jag mig verkligen inte på konstverk.

Syle by Lauren ConradIgår fick jag en bibel :) heheh Lauren Conrad har skrivit en "stil guide" kan man säga. Den handlar om vad man ska ha för bas kläder, skor. vad som passar till olika tillfällen. Olika sminktips och en massa annat :)
159:- på cdon.com och den blir din ;)

NV09 - inte som alla andra

Om man går i NV förväntas man att vara världens nördigaste människa typ.. haha stämmer inte riktigt på våran klass!

Såhär ser en av våra väggar ut i klass rummet :På de andra väggarna är där 3 stora Harry Potter plansher ( inte alls jag som har tagit med dem ;) )
Tyvärr tycker inte våra lärare att det är passande i ett klassrum med NVTE. Utan de tycker vi ska ha bilder på Einstein!! whoot??! Gammal man med krulligt hår. kul(Y) Han e ju inte ens snygg, som Harry Potter :D <33
Men vi bestämmde oss för att mötas på mitten någonstans, det blir en stor anslagstavla. Där jag tänker sätta upp en liten bild på Harry Potter, i smyg :)

16 Oktober

Nu har jag suttit och räknat matte hur länge som hellst, så nu e jag förberedd för prov!

Tänkte faktiskt att jag skulle städa mitt rum idag. Inte jätte kul, men det blir förhoppningsvis finare än det är nu :D Sen blir det tårta! Gul tårta, prinsesstårta.. hmm mysko. den brukar ju vara grön.. också är där ingen fin liten ros på den heller :/ Men den är kanske god ändå (Y) :)

Senare ikväll blir det bio, The Last Airbender, eller något i den stilen heter den :) Verkar som om det är en Emmy film :)

Caio!

Emmy <3 Topshop

          

Jag vill till topshop nu nu nu nu NU!

Torsdag

Wiiee, i morgon e det fredag! Jag e sugen på att göra nåt kul, rikgt kul :D Men jag har inte kommit på något ännu. Tyvärr e det inte madsion förren om två veckor. :/

Jag funderar iaf på om jag ska gå och simma efter skolan i morgon, så kan jag känna mig lite duktig :) Frivillig som vill följa med?!

Adios Amigos ! :)Bild från Gossip Girl. Emmy <3 deras kläder

13/10

Hej :)

Nu ska jag försöka ta itag med bloggandet. eftersom jag har en fungerande dator och inte har s mycket att skylla på längre. Så, vad har hänt sen sist? Jo, jag har blivit 17år! wihii.. nu e det bara 51 veckor tills jag fyller 18år ;) haha 
Idag var det svenska skrivning, i 3 timmar. Jag valde ämnet "Musikens makt" Blev ganska nöjd. Men ingen MVG uppsats. Snarare ett G+. Eller VG- om jag har tur!
Sitter här och försöker knapra ihop en kemi labrapport. Inte det roligaste precis, men det måste göras!
Så, nu ska jag fortsätta med den.

XO
RSS 2.0