Fredag

Hej :)

Sitter i klassrummet just nu, har blöta kläder och fryser en aning. Orsaken: Vi har varit ute och paddlat! Vilket var kul :P Tyvärr är jag förkyld och fick inte många timmar sömn i natt. Så hellst vill jag bara hem och sova, men läxberget är rekordhögt. Längtar även till söndag! Då ska jag på Grease musikalen i halmstad :D (y)
Nä, nu ska jag gå och ha kemi!

Caiio :D

Måndag

Hej :)

Dålig uppdatering här, jag vet! MEN! Min data har krashat och jag orkar inte göra något åt det. Livet är så mycket härligare utan en data! haha ;D
Idag har det varit NV ämnen för hela slanten. Fysik Kemi och Biologi! (Y)
Tyvärr blev det ingen paddling förra veckan, det blåste för mycket. Så vi var lediga :) Men nästa vecka ska vi nog få paddla istället.
Ute är vädret fint och jag funderar på om jag ska ta på mig joggingskorna och dra ut en runda! Låter bra :D

Caaio :D

4 September

hej :)

Sitter just nu och glor på mina helt misslyckade kakor! haha xD Jag e grymmt dålig på att baka, men det e kul :D Sa nyss till mamma att jag absolut inte kan vara en hemma fru. Jag kan inte laga mat, baka, sy, stryka, tvätta eller något som har med hushåll att göra. Jo diska och bädda kan jag!
Nu har jag gått tre veckor i tvåan på gymnasiet! wii ;) kan säga att Kemi B är något av det krångligaste jag varit med om. Men Matte C verkar inte så himmla klurigt :) (Y)
Igår var jag och mamma på "världens nyaste IKEA" i Helsingborg. Blev lite missnöjd faktiskt, tyckte det såg ut som vilket ikea-varuhus som hellst. Fick en ny fönsterlampa(Y)
I morgon ska jag iväg med NVTE09 och paddla kanot! Kommer bli väldigt spännande! och kul såklart :D

Caio

RSS 2.0