Hemma

Nu är jag hemma igen, efter en härlig vecka i Österrike.
Sitter och försöka skriva ett referat till olika recensioner på Hary Potter och Dödsrelikerna och det går inte jätte snabbt. Sen ska jag även skriva en skräckhistoria på engelska..  Det är så svårt att koncentrera sig när man ska skiva på datorn för det blir lätt att man går in på någon blogg lr kollar på skor och väskor. Borde ha en dator utan internet eller något haha xD

17 februari

En dag kvar, sen är det lov!! Kommer bli så himla skönt, eftersom de senaste veckorna har varit ganska jobiga. Men innan jag får börja på mitt härliga lov ska jag skriva ett matte prov. Det sista i matte c, så efter lovet börjar jag med Matte D. Min femte matte kurs (Y) Blev inget vidare kul inlägg här, men nu måste jag gå till bussem och jag har ingen aning om vilka skor jag ska ha på mig.. kanske ett par converse.. ett par svarta :) (Y)

Caaio :D

8 februari 2011

Då var fysikprovet över! Skönt Dock var det inte alls så svårt som jag trodde det skulle vara. Men nu är det iallafall över och jag får börja plugga inför nästa prov. Men idag bestämde jag mig för att ta en dag ledigt från allt som kallas läxor eller har med skolan att göra. Så jag har varit hemma hos min farmor och målat och ätit våfflor :) Snart ska jag springa en stund och sen blir TVn :)

Har även gjort en ny header till min lilla blogg. Då mitt php går ut om 2 dagar tänkte jag att det var lika bra att passa på att göra en ny.

H&MSnälla vår, kan du inte komma nu? :)
RSS 2.0