30 Januari 2011

Då börjar helgen lida mot sitt slut och min helg har varit helt okej. Igår blev det plugg i 6 timmar, besök hos farmor och fixat med rör m.m. på hennes vind, såklart sprang jag även på det kära löpbandet. Idag har jag jobbat varit hos farmor i ca 3 timmar och plugg i 6 timmar + löpband. Altså har jag pluggat i 12 timmar denna helgen. Måste vara ett nytt rekord.
Sen har jag kommit på att springer man och läser glosor samtidigt går det grymt mycket fortare att lära sig dem ;)
Det var allt för mig!

Caio :D

26 januari 2010

Det var nån dag sedan jag skrev här nu. Men jag har så himla mycket annat att göra och undviker hellst datorn, för jag vet att jag aldrig kommer där i från!
Om en timme drar jag iväg på ett danspass med Elin och det blir nog kul :)
Men nu måste jag plugga lite idrott innan jag sticker :D

Caaaio!

00:23

Sitter just nu och vill bara sova, men eftersom att vi har gäster känns det inte så lämpligt. Därför sitter jag och funderar på lite allt möjligt. T ex att om 1.5 år har jag tagit studenten och kommer troligt vis börja läsa på någon högskola eller ett universitet någonstans. Det betyder att jag kommer flytta hemmifrån. Ganska skönt faktiskt, kunna ha en lägenhet för sig själv. Drömmen vore ju att ha en i london, gärna i ett mysigt kvarter eller en student korridor där man e omringad av britter hela dagarna. mmm :)  Men det blir nog en student korridor i götet elelr något liknande. kan nog också bli kul, väldigt kul :D


Notting Hills underbart mysiga små lägenheter i alla möjliga färger :)

Lördag

Hej :)
Min lördag har än så länge bestått av två saker : läxor och promenad
Kl 9.30 började jag läza matte och 5 timmar senare hade jag hunit med ganska många matte tal och ännu fler fysik uppgifter. Sen fick jag nog av allt räknande och gick ut en lång promenad på 1.5 timme. Hur skönt som hellst :)  
Mitt fina läxberg och en av mina många många uträkningar

  
fin bild, tagen med mobilkamera!
F&S

Har precis kommit hem från ett pass på Friskis & Svettis! :D Duktig jag e va? Det var faktiskt ganska kul, lite aerobic stil och lite styrka :)
Och nu sitter jag med hårfärg i håret och hoppas på ett bra resultat. Vilken färg tror ni det blev? Rött, Brunt lr kanske rött-brunt?

Day 12- Why did you start blogging?

Det var för ungefär 4 år sedan jag började blogga här på justbeyou om jag inte minns fel. Så den börjar bli riktigt gammal haha :)
Men varför, det vet jag inte rikgt. Jag vet att jag läste Kenzas blogg och tyckte väldigt mycket om den redan då. sen började min kompis att blogga och då tyckte jag att det verkade roligt. så började det :) sen har det bara fortsatt  :)Här är en av mina första headers haha :D det var när jag var väldigt mycket för svarta kläder och tyckte att allt med döskallar var skit häftigt . Tur att det gick över ganska snabbt xD

Day 11- Another picture of you and your friends

Nått nytt?

 

Jag funderar och funderar. Vad ska jag göra med mitt hår? Ska jag kanske klippa upp det lite? För första gången sen jag gick i 5:an är mitt hår jämnlångt. Men det ser ju så himla tråkigt ut. Så jag kanske får klippa upp det lite. sen vill jag färga det. Jag vill ha det sådär rikgtigt rött. Som Liz i My Life Az Liz.  Skit snyggt jue! Men jag vågar nog inte. Så jag fägar kanske det lite brunt med en röd nyans i. Inte riktigt lika snyggt, men ändå lite rött iaf :)
Slutar nog ändå med att jag går till frisören och klipper topparna och låter det vara brunt xD

Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad

Happy Sad Bored Hyped Mad

Fredag...

nej visst nej, det är måndag i dag! Känns väldigt mycket som en fredag eftersom jag är ledig i morgon :) Idag har jag simmat 1000m och snart ska jag kolla på Harry Potter och dödsrelikerna del 1.. wihiiieee :) <3<3<3 

Day 09- Something you’re proud of in the past few days

jag har sprungit på löpbandet varje dag + att jag simmade 1000m idag :D Jag kommer bli världens muskelknutte om jag fortsätter såhär! :)

Day 08- Short term goals for this month and why

Är inte en person som brukar sätta upp mål, så deta var lite krångligt. Men här kommer några


  • Pluggapluggaplugga. Har stora prov veckorna fram över och jag vill verkligen få bra betyg på dem!
  • Inte sitta vid datorn allt för mycket. Det tar ju massor tid och e tråkigt! xD Men ändå så svårt att slita sig.
  • Fortsätta springa på löpbandet varje dag. Måste ju klara brandmanstestet, så jag får rökdyka :D
  • Ha kul med mina vänner :D

 

 

Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you

i

Farmor och jag :)

Day 06- Favorite super hero and why

Tänkte göra ett nytt försök med den här listan, så vi får väll se hur det går denna gången.

Min favorithjälte.
Det får bli farmor. Farmor är en av den snällaste och bästa människan i mitt liv.

När jag blir stor ska jag bli som farmor :)

Nytt

Idag har jag gjort om lite på bloggen här som ni kanske ser :) Blev lite snyggare tycker jag, så vi får väll se om jag börja blogga mer nu :)

Vad tycker ni om den?

Nu ska jag iaf gå och kolla på tv och kanske äta en pepperkaka eller två :)

2011

Första inlägget på några veckor, och första inlägget 2011 kommer här!
Mitt lov har varit bra, mycket bra. Har inte gjort så jätte mycket och det var precis så jag ville ha det. fast jag har ju tagit motorsågskörkort, båda A och B! :) Så vill ni ha ett träd nerfällt eller något, ring mig ;D haha Men jag kan inte garantera att det blir jätte bra ;)

Snart ska jag iväg på min första körlektion, kan bli spännande. Så ska jag också leta efter nya skidkläder. Har letat överallt men finns inget snyggt! Jag vill ha ett par mönstrade byxor och en en färgad jacka. Men det är väldigt svårt att hitta!  

Nu ska jag måla naglarna i någon snygg färg, funderar på rosa med båa zebra ränder ;) eller lila. Ja! Lila med blåa zebra ränder :)

RSS 2.0