Grattis!Idag fyller min älskade hund 13år!!
Grattis Kalle :D

Midsommarafton

Glad midsommar allihopa där ute :D
Dagen har börjat bra med en härlig jogging/powerwalking runda. Senare ska jag äta lite mat med mor och far, sedan beger jag mig upp till falkenberg med bästis där vi ska tillbringa kvällen och morgondagen. Vi ska göra midsommarkransar, spela spel och ha det allmänt bra :)

Igår träffade jag Louise som jag inte har träffat på två veckor(!), så vi satt på ett uteställe i Båstad, åt glass och pratade om allt och inget :) Mycket trevligt.

Ha en jätte bra midsommarafton alla där ute :D


Louise och jag förra midsommaren :)

Lördagen den 18 Juni

Guten Morgen :)
Nu har en vecka av sommarlovet gått och jag har inte gjort så väldigt mycket. Känns väldigt skönt :D Jag har precis bokat biljetter till midnattspremieren av Harry Potter och dödsrelikerna del 2!! :D:D <333 Hoppas bara att Elin kan gå med mig :) Anmars får vi gå på kvällen istället. Kan inte rikgit fatta att det är sista filmen, någonsin.
Strax ska jag bege mig ut för en spring/promenad runda.
Ha det bra :D

SOMMARLOV!

Äntligen, äntligen och äntligen är det somamrlov! :)
Har varit upp i en timme och är redan rastlös, haha xD
Igår slutade vi vid kl 10, sen gick stora delar av klassen hem till en kompis och åt tårta, sen gick jag hem till farmor. Vi skulle åka och äta som vanligt, men min pappa kunde inte komma och farmor får inte köra bil på ett tag. Så vi fick äta på en thai-restaurang i stället. Sen var jag hos henne ett tag. Senare åkte jag in till Halmstad och köpte lite grejer till mitt rum. Mot kvällen kom bror hit och hälsade på och då åt vi god mat och jordgubbstårta.

Nu måste jag hitta på något här hemma, eller så får jag ta och springa en runda. :)

Caio

 
Klänning - bikbok, Jacka - H&M, Skor - Deichmann, Väska - Dior, Armband - fått av Elin

2 Juni 2011

Hej :)
Nu är nästan allting över som har med skolan att göra, känns så otroligt skönt. Dessa veckorna efter påsklovet har inte varit roliga. men snart så har jag mitt liv tillbaka! Igår efter skolan åkte jag in till stan för att möta upp Elin :) Kollade lite i affärer och fikade. Köpte en klänning som jag länge suktat efter inne på bikbok. Så den ska jag ha på torsdag när jag slutar skolan hade jag tänkt. Nu ska jag nog fortsätta att göra ingenting och njuta av de lediga dagarna.
XoXo


RSS 2.0