Året som gått

Då jag varit borta ett år tänkte jag skriva lite om vad som hänt under denna tiden.
 
 
Den 1 sept 2011 åkte jag till Kiruna/Abisko med mina underbara klass NV09 och hade en fantastisk vecka med många nya upplevelser.
 
Sen fyllde jag 18år och 6 dagar efter det tog jag mitt körkort! :)
 
Mitt sista höstlov spenderade jag i London med min bästis.
 
Den 4 Nov gick min älskade hund Kalle bort. 13.5 år blev han :)
 
Ett tag senare flyttade det hem en valp till oss. Hennes namn blev Elsa.
 
I februari 2012 åkte jag som vanligt till Österrike med familjen.
 
I April/Maj tog vi en tur till London.
Kollade bla. på bygget av den nya OS byn.
 
I juni hade jag bal och tog studenten! Vilket var helt underbart. Kan säga att studenten var den absolut bästa dagen i mitt liv!
 
Måndagen efter studenten började arbetslivet. Två dagars introduktionskurs på brandstationen och sen var jag deltidsbrandman (har även gått tre års utbildning i skolan).
Så under sommaren har jag jobbat, jobbat och jobbat. Halva sommaren fick jag bo i Knäred, eftersom det är dag jag vaktar som brandman.
I slutet på augusti fick jag även ett brev från Luleå tekniska universitet där det stod att jag kommit in på brandingenjörs utbildningen. Efter mycket funderande valde jag dock att tacka nej. Jag kände att jag vill heldre jobba ett år och börja om ett år. Så jag hoppas jag kommer in till hösten igen!
 
Sen tog vi en tur till London, igen :)
 
Under året har jag även haft många roliga utekvällar med mina vänner, hårda plugg veckor som sista årselev på naturprogrammet och kämpat med att få pli på en enormt busig hundvalp, lyckas inte jätte bra med det sist nämnda..
 
Just nu jobbar jag fortfarande som deltidsbrandman, men har tagit en paus från mitt vanliga jobb,eftersom jag pluggar en mattekurs på högskolan i Halmstad.
 
 
 
 


Kommentarer
Elin

Åh vad fint det var här!
Vilket händelserikt år det har varit :)

2012-10-29 @ 20:49:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0